Virksomhedsbesøg hos Nikodan

D. 14. september inviterer NGIN til virksomhedsbesøg hos NIKODAN, hvor du får mulighed for at se bag kulisserne hos en international og moderne maskinfabrik, der sætter fokus på samarbejde, bæredygtighed og udvikling af højkvalitetstransportløsninger.

Er du klar til at udforske mulighederne i industriens verden? Dette event er skræddersyet til dig, der er dimittend eller studerende inden for maskinteknik og ønsker at udforske dine karrieremuligheder inden for konstruktion, design og automation.

Du kan se frem til en hyggelig dag med mad, drikke, netværksmuligheder og indblik i NIKODAN.

Hvad kan du forvente?

  1. Bag kulisserne: Du vil få en eksklusiv rundvisning i NIKODANS faciliteter, hvor du kan opleve deres avancerede produktionsprocesser, teknologiske innovationer og avancerede maskiner i aktion.
  2. Karriereindsigt: Lyt til inspirerende præsentationer fra NIKODAN og NGIN. Få førstehåndsindsigt i, hvordan det er at arbejde hos NIKODAN, og lær om de udfordringer og muligheder, der venter dig i industrien.
  3. Netværk: Mød NIKODANS dedikerede team og skab forbindelser med ligesindede dimittender og studerende. Udveksl erfaringer, diskuter branchetrends og opbyg værdifulde relationer til dine fremtidige kolleger.
  4. Fremtidige jobmuligheder: Få et indblik i NIKODAN og hvilke fremtidige jobmuligheder der venter i NIKODAN.

Målet for dette event er at skabe en interaktiv og inspirerende oplevelse, der giver dig en bedre forståelse for, hvordan det er at arbejde i en international og moderne maskinfabrik som NIKODAN.

Tilmeld dig i dag og vær med til at udforske fremtidige karrierestier og skabe værdifulde forbindelser!

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en dag fyldt med viden, inspiration og nye muligheder hos NIKODAN.

Om NIKODAN

NIKODAN fremstiller komplette automationsløsninger og transportanlæg – fra karton- og palletransport til transport af rå produkter.

Med over 30 års erfaring inden for produktion af højkvalitetstransportløsninger tilbyder NIKODAN tilpassede håndteringssystemer og enkeltstående maskiner til de mange forskellige former for producenter inden for food-, nonfood – og medicinalindustrien.

NIKODAN er involveret i hele processen, fra ingeniørarbejde og udarbejdelse af konstruktionsløsninger, til fysiske fremstillinger af produktet i værkstedet, såvel som at installere systemet hos kunden og udføre efterfølgende service.

Program

kl. 10.00.    –     Velkomst af NGIN

kl. 10.15.    –     Rundvisning af NIKODAN

kl. 11.00.    –     Oplæg af Engineering Manager, Anders Bak

kl. 12.00.    –     Frokost

kl. 12.30.    –     Netværk & Spørgsmål

kl. 13.00.    –     Tak for i dag

Information

Adresse:

Fællesvej 9, 8766 Nørre Snede

Privat transport: 

Du har mulighed for at parkere hos NIKODAN. Hvis du oplever problemer med at finde tranport kan man kontakte os, hvortil vi vil forsøge at hjælpe.

Offentlig transport: 

Vi anbefaler at du tager tog til Horsens, hvorfra du kan benytte regionalbussen 116.

Mad og Drikke:

Under besøget vil der blive serveret frokost og drikkevare.

Spørgsmål:

Ved spørgsmål kan du kontakte Karina Kjær på kk@ngin.dk.

Tilmeldning

Tilmeldingsfrist d. 12. september


Tilmeld dig her