Studerende

Er du studerende?

Er du studerende indenfor en teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse? Og kunne du tænke dig et sjovt, udviklende og relevant studiejob, så ansøg her. 

Er du vores næste talent?

 

Hos NGIN er vi altid på udkig efter nye talenter til vores projekter i samarbejde med spændende kunder. Uanset om du er studerende eller dimittend har vi opgaver til dig.

Som en del af NGIN, indgår du i et socialt og dynamisk miljø, hvor din faglige og personlige udvikling prioriteres højt. Du vil ligeledes indgå i et team bestående af en bred vifte af fagområder, hvor du vil kunne tilegne dig nye kompetencer og venskaber. 

Gennem NGINs mentorforløb, NGIN Academy, kunderprojekter og events vil du kunne udvide din værktøjskasse og styrke dit CV og derved blive klar til arbejdsmarkedet. 

 

Tag springet med NGIN

Tag springet og få en fed start på arbejdslivet med NGIN. På denne side vil du kunne læse mere om vores mentorforløb, NGIN Academy, events og team. Alt som vil være med til at give dig en fed start på arbejdslivet.

 

Afspil video

Hvad gør NGIN speciel?

I videoen kan du høre Co-founder Lasse W. Korsholm, fortælle hvem NGIN er og hvad der gør NGIN speciel. 

Du vil ligeledes møde nogle af vores konsulenter og høre mere om, hvilke arbejdsopgaver og muligheder du vil møde som en del af vores team. 

 

Vi tager godt imod dig

Onboarding

Hos NGIN tager vi imod mange studerende og nyuddannede, som har deres første møde med arbejdsmarkedet. Det stiller høje krav til, at få nye ansatte godt i gang. Den proces kalder vi onboarding. Vi har skræddersyet onboarding materiale, som du får adgang til inden du starter hos NGIN. Det skal være med til at få dig godt i gang. En anden vigtig del af din opstart hos NGIN er din adgang til et stærkt socialt fællesskab gennem NGIN’s community. Her vil du få mulighed for at deltage i forskellige arrangementer både sociale og faglige.

Mentorforløb

Som en del af din onboarding får du også tildelt en NGIN-mentor. Din NGIN-mentor har været hos i et godt stykke tid og er særlig udvalgt til at tage godt imod dig. Din mentor står hovedsærligt for at hjælpe dig godt i gang socialt. Din faglige oplæring tager vi selvfølgelig også hånd om. Her vil en erfaren kollega hos NGIN eller kunden hjælpe dig godt i gang.

Vores rekrutteringsproces

Din ansøgning

Vil du gerne være en del af holdet? Så starter du processen ved at indsende dit CV, motivation og anden relevant materiale til vores database. Dette kan både være på baggrund af et af vores stillingsopslag eller uopfordret. Faktisk finder vi ca. 70% af vores ansatte igennem uopfordrede ansøgere, så det kan altså godt betale sig, selvom vi måske ikke har den rette stilling for dig her og nu.

Du finder siden her.

Telefonisk screening

Alle relevante ansøgere gennemgår en telefonisk screening på ca. 15 minutter med vores Talent Manager. Her får vi mulighed for at lære dig lidt bedre at kende. Vi spørger blandt andet ind til hvem du er, hvorfor du har valgt den uddannelse du har, og hvad din motivation for at søge hos NGIN er. Og så får du selvfølgelig også mulighed for at spørge ind til jobbet og lære NGIN lidt bedre at kende.

Lad os mødes

De bedste kandidater til rollen bliver efterfølgende indkaldt til en samtale. Inden da vil vi bede dig udfylde en personprofil. Til samtalen vil formålet være at få yderligere indblik i din personprofil, motivation og hvilke slags opgaver du trives med. Du vil ligeledes kunne få afklaret dine spørgsmål og forventninger til stillingen.

Velkommen til

Den bedste kandidat til rollen bliver efterfølgende tilbudt stillingen. Herefter modtager du en mail med information om din onboarding proces og et navn på din nye NGIN-mentor, som vil forsøge at give dig den bedste sociale start på NGIN. Den faglige onboarding vil som oftest varetages af kunden og dine kollega der.

Team NGIN

Udover de mange faglige initiativer, som NGIN tilbyder, vægter vi det sociale fællesskab mindst lige så højt. NGIN tilbyder et ungt og stærkt team bestående af mange forskellige personligheder, som bidrager til et altid socialt og dynamisk arbejdsmiljø. Om det er en sommerfest, fredagsbar eller løbetur til DHL-stafetten, har NGINs team altid ja-hatten på og byder ind med højt humør.

Se ledige stillinger

Mød os

NGIN består af mere end 20 ansatte fordelt på junior konsulenter,  konsulenter og ansatte i vores back office. Vores konsulenter er altid klar til at hjælpe dig med dit projekt, og har vi ikke den rette kandidat på holdet, finder vi vedkommende i vores store CV-database.

Find os

Bautavej 1A,
8210 Aarhus V

Følg os