Vi tilbyder

Effektive Løsninger

Hos NGIN matcher vi jeres behov med tekniske og naturvidenskabelige studerende og -dimittender. Det har vi gjort siden 2016. Vi startede som en ren ingeniørvirksomhed, og selvom de flest af vores juniorkonsulenter og konsulenter stadig er ingeniører, så udvider vi hele tiden med andre tekniske og naturvidenskabelige talenter.

Processen starter, når I har en udfordring, I gerne vil have løst. Når I kontakter os, er vi specialister i at lytte til jeres behov og derefter matche jer med en konsulent fra vores team eller CV-database.

Med flere hundrede kandidater i databasen kan vi hurtigt finde det bedste match til din virksomhed – og har vi ikke kandidaten, bruger vi vores store netværk blandt studerende og dimittender til at finde den rette.

Det er din sikkerhed for, at du hurtigt kommer videre med dit projekt med det rette match. Det hele til konkurrencedygtige priser.

Afspil video

Jeres samarbejdspartner

NGIN har skabt resultater for vores samarbejdspartnere i mere end fem år – og vi kan også gøre det for din virksomhed. Med vores store CV-database har vi kontakt til mange kandidater og kan hurtigt levere den rette kandidat, så du undgår, at dit projekt går i stå. Vores grundige rekrutteringsforløb og samarbejde med jer sikrer det perfekte match mellem jer og kandidaten, fordi vi ved, hvor dyrt og tidskrævende fejlrekrutteringer er. Med NGIN som samarbejdspartner får du fleksibilitet, resultater og konkurrencedygtige priser.

Optimeret Vej til Talent

NGIN har Danmarks mest unikke rekrutteringsservice. Vi skaber, i tæt dialog med vores kunder, samarbejde mellem virksomheder og talenter fra en bred vifte af fagområder, der kan indgå i arbejdsprocesser og skabe værdi fra dag ét på jobbet.

1. Afstem

NGIN mødes med kunden for at afdække behov, opgavens omfang, virksomhedens kultur samt den derudfra ønskede kandidat- og kompetenceprofil.

2. Search

Med afsæt i første møde udarbejdes en jobprofil og et stillingsopslag, som publiceres via HR-ON. NGIN annoncerer via relevante kanaler og aktiverer både intern og ekstern search.

3. Screen

Indledende screening af CV med fokus på match, kompetencer og kundebehov. Efterfulgt af telefon- screening med fokus på af afdække match ud fra kundens ønskede kandidat- og kompetenceprofil.

4. Test

På baggrund af screening udvælges typisk 3-5 kandidater til test. Ved rekruttering af studerende og dimittender anvender vi en personprofil (adfærdsanalyse) og ved dimittender anvender vi også en logisk test.

5. Samtale

På baggrund af den indledende screening og test inviteres de bedste kandidater til 1. samtale med NGINs Talent Manager og Hiring Manager. Ved dimittender afholdes 2. samtale af eller med kunden.

6. Ansættelse

Den endelig kandidat ansættes. Vi slipper dog ikke kandidaten her, men følger kandidaten igennem et skræddersyet onboarding program, herunder mentorforløb og udviklingssamtaler.

Det tilbyder vi

Juniorkonsulent

Juniorkonsulent

Vores juniorkonsulenter er studerende, som løser opgaver ved siden af studiet. Alle vores juniorkonsulenter er tilknyttet en mentor, hvor de har mulighed for sparring på opgaverne. Typisk sidder en juniorkonsulent på vores kontor i Aarhus.

Konsulent

Konsulent

Vores konsulenter er dimittender, som er ansat fuldtid hos kunden. Konsulenterne er tilknyttet en mentor, som hjælper dem godt i gang med arbejdslivet og sikrer, at du får fuld valuta for pengene. Konsulenterne sidder enten hos kunden eller på vores kontor i Aarhus.

Try&Hire-forløb

Try&Hire-forløb

Try&Hire-forløb er et rekrutteringsforløb, hvor NGIN matcher virksomhedens behov med en dimittend. Igennem forløbet får virksomheden og kandidaten mulighed for at se hinanden an. Efter forløbet kan virksomheden overtage ansættelsen, hvis der er et match.

Direkte rekruttering

Direkte rekruttering

Ved direkte rekruttering står NGIN for rekrutteringen af en konsulent, som I overtager, når kontrakten er underskrevet. I får adgang til vores netværk af konsulenter, og vi tager os af processen med ansøgninger, at holde samtaler og matche jeres behov med den rette konsulent.

Vores konsulenter har ingen binding...

Vores konsulenter har ingen binding...

Når du får en konsulent gennem NGIN, har du altid mulighed for at overtage ansættelsen.
Ikke fordi vi ikke er glade for dem, men sammen med jer kan konsulenten rigtig tage hul på sin karriere. Derfor holder vi ikke på dem, hvis du ønsker at overtage ansættelsen.

Mød os

NGIN består af mere end 20 ansatte fordelt på junior konsulenter,  konsulenter og ansatte i vores back office. Vores konsulenter er altid klar til at hjælpe dig med dit projekt, og har vi ikke den rette kandidat på holdet, finder vi vedkommende i vores store CV-database.

Find os

Bautavej 1A,
8210 Aarhus V

Følg os

Bestil vores prisoversigt her!