Om NGIN

Hvem er vi?

Hos NGIN matcher vi tekniske og naturvidenskabelige studerende og dimittender med opgaver i virksomheder. Her får de studerende mulighed for at omsætte teori fra studiet til løsninger i virkeligheden, mens virksomhederne får dygtige konsulenter til konkurrencedygtige priser.


Siden har 2016 har vi løst store og små opgaver inden for maskin-, elektronik-, bygnings- og kemiområdet.

Næste generations tekniske og naturvidenskabelige talenter

Vi startede som næste generations ingeniører, men er i dag næste generations tekniske og naturvidenskabelige talenter. Denne udvikling er sket på baggrund af en efterspørgsel efter en bred vifte af naturvidenskabelige talenter og ikke kun ingeniører. Men fælles for vores konsulenter er, at du kun møder studerende eller dimittender.

På den måde bygger vi bro mellem uddannelserne og arbejdsmarkedet for at komme dimittendledigheden til livs. Faktum er nemlig, at mange ingeniører – og andre dimittender med teknisk og naturvidenskabelig baggrund – kan have svært ved at lande det første job på grund af manglende erfaring.

Gennem NGIN tilbydes studerende relevant studiearbejde med mulighed for at omsætte studiets teorier til praksis. Det styrker deres CV.

Ved at arbejde sammen med NGIN er din virksomhed med til at tage ansvar for næste generations tekniske og naturvidenskabelige talenter og sikre dem en god start på arbejdslivet.

Historien om NGIN

NGIN er startet af maskiningeniørerne Lasse Wiuff Korsholm og Mads Bjørnsbæk Larsen for at bygge bro mellem ingeniøruddannelserne og virksomhederne.

Under deres uddannelse oplevede de, at mange af deres medstuderende løb panden mod muren i deres jobsøgning og havde svært ved at lande det første job.

Siden 2016 har NGIN arbejdet for at løse den udfordring gennem en unik model, hvor vi rekrutterer og udvikler studerende og endelig ansætte dem som fuldtidskonsulenter, når de dimitterer.

Afspil video

Se, hvad vi laver

NGIN løser store og små opgaver for virksomheder. Vi kan også hjælpe din virksomhed med at komme i mål med jeres projekt.

Back office

Amalie Løgstrup Bräuner
Marketing konsulent

 

vent Planni
alb@ngin.dk 

Johanne Ruby Nielsen Studentermedhjælper i Communications

jrn@ngin.dk 

Ledelsen

Lasse Wiuff Korsholm
Co-founder & Partner
Tel. 93 400 131
lwk@ngin.dk

Mads Bjørnsbæk Larsen
Co-founder & Partner
Tel. 93 400 134
mbl@ngin.dk

Mød os

NGIN består af mere end 20 ansatte fordelt på junior konsulenter,  konsulenter og ansatte i vores back office. Vores konsulenter er altid klar til at hjælpe dig med dit projekt, og har vi ikke den rette kandidat på holdet, finder vi vedkommende i vores store CV-database.

Find os

Bautavej 1A,
8210 Aarhus V

Følg os