Tag springet

Er du klar til nye, spændende udfordringer? Få en smagsprøve på dine muligheder som studerende eller nylig dimittend og styrk din faglige profil med NGIN.

Vi klæder dig på til erhvervslivet gennem spændende (studie)jobs, events, NGIN academy og mentorforløb.

Hvorfor ikke tage springet med os?

Det tilbyder vi

Job

Få et relevant job allerede mens du studerer eller lige er blevet dimittend.

NGIN Academy

Styrk dine faglige kompetencer som studerende.

Events

Udvid dine kompetencer og dit netværk med NGINS fede events.

mentorforløb

Få en god overgang fra studie til arbejde med NGINs mentorforløb.

team

Bliv en del af NGINs team, hvor du får en fed og relevant start på arbejdsmarkedet.

Events

Hos NGIN tilbyder vi en række spændende events for dig som studerende, dimittend eller blot nysgerrig sjæl.

Vores events er specifikt målrettet mod at øge din faglige og tekniske viden indenfor differentierede områder, der kan være relevante for både din personlige eller faglige karakter. 

Vores events har ydermere fokus på at styrke samt udvide dit netværk ved at samles om spændende, fælles interesser i en altid åben og uformel setting.

Læs mere om, hvilke events vi har afholdt, og hvilke du allerede nu kan tilmelde dig!

NGIN academy

NGIN Academy er en af de måder, hvorpå vi hjælper dig med at udfylde din værktøjskasse med nyttige kompetencer til arbejdslivet.

NGIN academy indebærer faglige akademiforløb, som har til formål at supplere din teoretiske viden med hands on erfaring indenfor konkrete emner.

Akademierne består af en række undervisningsgange, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med specifikke programmer, afhængigt af det enkelte forløb. Eksempelvis udbyder vi hvert forår og efterår et akademiforløb i CAD-værktøjet, Siemens NX, som vi har afholdt i samarbejde med the LEGO Group.

Derudover har NGIN Academy fokus på at øge dit netværk ved at invitere spændende virksomheder til at gæste akademigangene med cases og/eller oplæg.

Mentorforløb

Hos NGIN tilbyder vi vores eget interne mentorforløb til dig, som bliver ansat hos os som studerende. 

Forløbet fungerer som et sikkerhedsnet, hvor du som juniorkonsulent bliver koblet op på en af NGINs mere erfarne fuldtidskonsulenter. Du vil her få til opgave at løse små som store opgaver, hvor du altid kan få sparring af din mentor. Dermed har du altid en, du kan trække på, hvis du møder bump på vejen.

Du vil således som en del af mentorforløbet afprøve dine faglige kompetencer og interesser, danne nye, udvide dit netværk og styrke dit CV med relevant erfaring.

team

Udover de mange faglige initiativer, som NGIN tilbyder, vægter de sociale mindst lige så højt.

Ved at blive en del af NGIN tilbyder vi et ungt og stærkt team bestående af skønne personligheder, som bidrager til et altid socialt og dynamisk arbejdsmiljø. Om det er en sommerfest, fredagsbar eller løbetur til DHL-stafetten, har NGINs team altid ja-hatten på og byder ind med højt humør.

Ledige stillinger

Vi altid på udkig efter nye talenter, der har lyst til at få erfaring og prøve kræfter af med opgaver fra den virkelige verden. Vores fornemmeste opgave er at finde det rette match mellem dine interesser og indkomne projektopgaver. 

Vi har en række åbne stillinger for både dimittender og studerende, som du aktivt kan søge herunder. Er der ikke nogle, der falder i din smag, er du meget velkommen til at uploade dit CV uopfordret.

Vi kigger løbende igennem de uopfordrede ansøgninger, og finder faktisk her op til 70% af vores kandidater. Ofte har vi brug for at finde en kandidat hurtigere, end vi kan nå at sætte et stillingsopslag i luften, hvorfor det er en rigtig god idé, at uploade dit CV allerede nu.

Studerende

Dimittend