NMF Industries

NMF Industries kontaktede NGIN for at få hjælp til validering af et trappetrin i forhold til udbøjning ved en given belastning.  

NGIN hjalp med:  

  • Verificering af at trappetrinnet overholdt de standarder, som er gældende på området.  

Om Projektet

NMF Industries har stor erfaring indenfor bearbejdning af alle former for metaller til industrien og byggebranchen.  

NMF Industries ønskede opgaven løst inden for to uger – og det fik de. NGIN har tidligere løst lignende opgaver for NMF Industries. Med løbende kontakt til kunden lavede en af NGINs konsulenter FE-simuleringer af trappetrinnet for at beregne den forventede udbøjning i forhold til den specificerede belastning for den pågældende standard. Herefter blev resultaterne sendt til validering hos en anden konsulent.  

Alle kunder er læring og erfaring

Lige meget hvilke cases vores konsulenter hos NGIN får til opgave at løse, så lærer de af processen. Morten Seiger er maskiningeniør og fuldtidskonsulent hos NGIN, og et af de små projekter, han i efteråret løste, var verificering af et trappetrin for NMF Industries.  

“Selvom det virkede som en relativ simpel case, så er det altid sjovt at komme ud og regne på noget virkeligt og bruge den teori, vi har tillært os på studiet,” siger Morten.  

Over de to uger som samarbejdet varede, sparrede Morten flere gange med NMF Industries for at sikre sig, at de var enige om slutproduktet.  

“For mig er det vigtigt, at kunden er med indover processen, så kunden får det ud af samarbejdet, som de i sidste ende ønsker. Samarbejdet og processen var god,” fortæller Morten, som anser hvert samarbejde som læring og erfaring.