INDUSTRIEL 3D-PRINT

I samarbejde med Teknologisk Institut, inviterer NGIN d. 28 september til en spændende og lærerig aften, hvor du får muligheden for at få stillet nysgerrigheden indenfor industriel 3D-print.

INFORMATION

Har du også altid syntes, at 3D-print er en interessant og fascinerende teknologi? Der er i hvert fald god grund til interessen! 3D-print har i dag udviklet sig til at være dén hotteste nutidige fremstillingsteknologi, som med fordel kan indtænkes i ikke mindre end et hav af problemløsende cases.

I samarbejde med Teknologisk Institut, inviterer NGIN d. 28 september til en spændende og lærerig aften, hvor du får muligheden for at få stillet nysgerrigheden indenfor industriel 3D print. Aftenen byder på et spændende og fyldestgørende foredrag om 3D-print teknologierne, en rundvisning i produktionslokalerne hos Teknologisk Institut, hvor SLS og SLM-maskiner i anvendelse vil opleves, samt fortællinger om spændende fremstillingscases for forskellige virksomheder.  

Under hele arrangementet er der mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne, så du har rig mulighed for at blive klogere på netop dét, du synes er spændende. 

Har du lyst til at blive hængende efter rundvisningen, er der tid til en kop kaffe og networking.

Dette er dermed en enestående mulighed for at opleve et kig indenfor hos en af Danmarks førende industrielle 3D-print udviklere og –producenter, hvor du b.la. bliver fyldt ind på hvad industriel 3D-print anno 2022 kan, og hvad fremtiden indenfor feltet bringer! 

 Alle deltagere får mulighed for at deltage GRATIS i et af Teknologisk Instituts spændende online kurser om 3D-print.

PROGRAM

16.30 – 16.45

Præsentation af NGIN A/S af Lasse Korsholm, co-founder og partner

Præsentation af Teknologisk Institut af Brian Lykke Christensen, konsulent

16.45 – 17.30

Foredrag om industriel 3D-print af Brian Lykke Christensen

17.30 – 18.30

Rundvisning i Teknologisk Instituts produktionslokaler med fremvisning af forskellige cases

18.30 – 19.30

Tid til en ekstra kop kaffe og en god snak

PRAKTISK INFORMATION

Eventet finder sted d. 28. september 2022 kl. 16.30 – 19.30

Adressen for eventet er ved Teknologisk institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C

Bygning 12, Center for Industriel 3D-Print & Additiv Manufacturing

SPØRGSMÅL

Såfremt du har spørgsmål til eventet, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores eventansvarlige Camilla Kruse på cek@ngin.dk.

OBS! hvis du har svært ved at indlæse sidens indhold, kan du ændre cookie-indstillingerne på klipsen til venstre på din skærm.