Er du vores næste naturvidenskabelige talent?

Hos NGIN er vi altid på udkig efter naturvidenskabelige talenter til vores projekter i samarbejde med spændende kunder. Uanset om du er studerende eller dimittend har vi opgaver til dig.

Bliver du en del af NGIN, bliver du en del af et dynamisk og socialt miljø, hvor din faglige og personlige udvikling prioriteres højt. Hos NGIN kan du udvikle dig gennem spændende kundeprojekter og vores NGIN Academy, som er vores interne talentudviklingsprogram.

Vi er altid på udkig efter fremtidens naturvidenskabelige hoveder, så hvis din drømmestilling mangler på listen, så tøv ikke med at sende os dit CV. Vi får løbende nye spændende opgaver ind.

Vi tager hånd om din udvikling

Få en fed start på arbejdslivet med et relevant job, allerede mens du studerer. Vi sørger for, at du bliver klædt på til opgaven gennem vores mentorforløb.

Hvad gør NGIN speciel?

I videoen kan du høre Co-founder Lasse Korsholm, fortælle hvad NGIN A/S kan, som andre ikke kan. Samt hvilke arbejdsopgaver og muligheder en NGIN konsulent har.

Vores rekrutteringsproces

Din ansøgning

Du uploader dit CV og din ansøgning i vores CV-database. Det kan både være en uopfordret ansøgning, som primært er dit CV eller en ansøgning med CV og ansøgning på baggrund af et af vores stillingsopslag.

Telefonisk screening

Alle relevante ansøgere inviteres til en telefonisk screening på ca. 15 minutter med vores Talent Manager. Her får vi mulighed for at stille opklarende spørgsmål til din ansøgning, og du kan spørge ind til jobbet og få svar på spørgsmål.

Samtalen

De bedste kandidater bliver efterfølgende indkaldt til en første samtale på vores kontor på Navitas. Til samtalen deltager NGIN’s stifter og vores Talent Manager.

Fokus ved samtalen er at lære dig bedre at kende og finde ud af, hvorfor du er motiveret for stillingen. Derudover bliver du inden samtalen bedt om at udfylde en personprofil, som vi taler om til samtalen.

Er du dimittend vil der som oftest være en anden samtale hos kunden, hvor inden du bliver bedt om at udfylde en uddybende person profil og en logisk test.

Velkommen til

Den bedste kandidat bliver efterfølgende tilbudt stillingen. Herefter skrives der kontrakt på kontoret, og der bliver aftalt nærmere omkring opstart.

Ved din ansættelse bliver du inviteret til vores næste onboarding-møde, hvor du møder andre nyansatte og får en introduktion til NGIN, NGIN Academy og møder et par af vores ansatte. Den individuelle onboarding på dit projekt bliver ofte klaret af kunden eller en ansat hos NGIN og foregår en-til-en eller sammen med dit team.

Mød vores konsulenter

Se vores ledige stillinger

NGIN søger CFD/DEM ingeniørstuderende

Er du en engageret civilingeniørstuderende med interesse for CFD og CFD-simulering? Er du god til at arbejde selvstændigt og struktureret med opgaver som indebærer et stort medansvar? Værdsætter du et miljø

Læs mere

Studiestart

Få muligheden for et fedt studierelevant job hvor du kan udvikle dine faglige kompetencer, samt udvide dit personlige netværk.  Hos

Læs mere

NGIN Academy

NGIN Academy er vores interne talentudviklingsprogram. Her får du mulighed for at deltage i faglige og sociale arrangementer med dine kollegaer, mens du udvider dit netværk og får fyldt din værktøjskasse med nyttige kompetencer til arbejdslivet.

Det sker gennem workshops som fx LinkedIn for ingeniører og python eller spændende virksomhedsbesøg, hvor vi tidligere har besøgt Advansor og Ørsted.

Gennem vores mentorforløb sikrer vi dig en god overgang fra studie til arbejde, så du lander i jobbet med ro i maven. Forløbet giver dig et sikkerhedsnet, hvor du kan få sparring på opgaven, konsulent-rollen eller studiet.

Som en del af NGIN Academy får du: