Job

Få et relevant job allerede mens du studerer eller lige er blevet dimittend.

NGIN Academy

Styrk dine faglige kompetencer som studerende.

Events

Udvid dine kompetencer og dit netværk med NGINS fede events.

mentorforløb

Få en god overgang fra studie til arbejde med NGINs mentorforløb.

team

Bliv en del af NGINs team, hvor du får en fed og relevant start på arbejdsmarkedet.

Er du vores næste talent?

 

Hos NGIN er vi altid på udkig efter nye talenter til vores projekter i samarbejde med spændende kunder. Uanset om du er studerende eller dimittend har vi opgaver til dig.

Som en del af NGIN, indgår du i et socialt og dynamisk miljø, hvor din faglige og personlige udvikling prioriteres højt. Du vil ligeledes indgå i et team bestående af en bred vifte af fagområder, hvor du vil kunne tilegne dig nye kompetencer og venskaber. 

Gennem NGINs mentorforløb, NGIN Academy, kunderprojekter og events vil du kunne udvide din værktøjskasse og styrke dit CV og derved blive klar til arbejdsmarkedet. 

 

Tag springet med NGIN

Tag springet og få en fed start på arbejdslivet med NGIN. På denne side vil du kunne læse mere om vores mentorforløb, NGIN Academy, events og team. Alt som vil være med til at give dig en fed start på arbejdslivet.

 

Hvad gør NGIN speciel?

I videoen kan du høre Co-founder Lasse W. Korsholm, fortælle hvem NGIN er og hvad der gør NGIN speciel. 

Du vil ligeledes møde nogle af vores konsulenter og høre mere om, hvilke arbejdsopgaver og muligheder du vil møde som en del af vores team. 

 

Hvad siger vores team?

Vores rekrutteringsproces

Vores rekrutterings-proces

Din ansøgning

Du starter processen ved at indsende dit CV og ansøgning til vores database. Dette kan både være på baggrund af et af vores stillingsopslag eller uopfordret. 

Telefonisk screening

Alle relevante ansøgere inviteres til en telefonisk screening på ca. 15 minutter med vores Talent Manager. Her får vi mulighed for at lære dig at kende og du får mulighed for at spørge ind til jobbet. 

Samtalen

De bedste kandidater bliver efterfølgende indkaldt til en første samtale, hvor formålet vil være at få yderligere indblik i din personprofil og motivationer, hvortil du ligeledes vil kunne få afklaret dine spørgsmål og forventninger til stillingen. Som dimittend vil der som oftest være en anden samtale hos kunden, hvor du vil skulle udfylde en uddybende personprofil og logisk test. 

Velkommen til

Den bedste kandidat bliver efterfølgende tilbudt stillingen. Herefter inviteres du til et onboarding-møde, hvor du ville kunne møde dine nye kolleger og blive budt velkommen i NGIN. Den individuelle onboarding på dit projekt bliver ofte klaret af kunden eller en ansat hos NGIN.