For virksomheder - NGIN

JERES SAMARBEJDSPARTNER

Konceptet bag NGIN er at give talentfulde studerende og nyligt dimitterede mulighed for at sætte deres faglige kompetencer i spil. Danske ingeniørstuderende besidder et fagligt højt niveau. Disse kompetencer giver NGIN nu danske virksomheder muligheden for at drage fordel af.

Hos NGIN spotter og tiltrækker vi dygtige og motiverede ingeniørstuderende og nyligt dimitterede, og udvikler deres personlige og professionelle kompetencer. For virksomheder betyder det, at de får dygtige ingeniører, som er stærke i de nyeste teknologier, hvad enten det er konstruktions- og maskintegning, beregning og analyse eller produktudvikling, så har vi de rette ingeniørtalenter til dig og din virksomhed.
NGIN arbejder for at skabe en stærk bro mellem universiteterne og virksomhederne med en unik model, hvor vi rekrutterer og udvikler studerende og endeligt ansætter dem som fuldtidskonsulenter eller formidler en videre kontakt.

VI MATCHER JERES UDFORDRING MED DEN BEDSTE LØSNING

RÅDGIVNING

Danske virksomheder lever af at skabe innovative produkter. Vi tilbyder muligheden for at få tilknyttet unge talentfulde junior konsulenter, som kan hjælpe indenfor bl.a. konstruktions- og maskintegning, konstruktionsberegninger, produktudvikling og CE-mærkning.

REKRUTTERING

Vi har Danmarks mest unikke rekrutteringsservice. Vi skaber, i tæt dialog med vores kunder, samarbejde mellem virksomheder og unge, talentfulde ingeniører, der kan indgå i arbejdsprocesser og skabe værdi fra dag ét på jobbet.

VÆRDI SKABT I SAMARBEJDE MED