For virksomheder

FOR VIRKSOMHEDER

Konceptet bag NGIN er at give talentfulde studerende og nyligt dimitterede mulighed for at sætte deres faglige kompetencer i spil. Danske ingeniørstuderende besidder et fagligt højt niveau. Disse kompetencer giver NGIN nu danske virksomheder muligheden for at drage fordel af.

HVORDAN GAVNER DET DIN VIRKSOMHED?

Ved at samarbejde med NGIN får du og din virksomhed mulighed for at få løst små og store projekter. Sideløbende stifter I bekendskab med en eller flere talentfulde kommende eller nyligt dimitterede ingeniører. Det mener vi er risikostyring af jeres rekrutteringsproces.

Danmark har 7 universiteter blandt verdens bedste. Danske ingeniørstuderende har dermed den nyeste viden, hvilket giver dig og din virksomhed mulighed for at modtage rådgivning til en relativt lav pris.

Hos NGIN har vi skabt en projektkultur, som understøtter de studerendes faglighed og dermed giver dem mulighed for at videre formidle deres viden til vores kunder.

For at imødekomme vores kunders forskellige krav til hastighed, for gennemførsel af de enkelte projekter har vi udviklet et koncept, hvor vi kan sammensætte et team af konsulenter, så teamet kan imødekomme vores kunders krav til deadlines. Dette giver også vores kunder mulighed for at stifte bekendtskab med mere end en konsulent af gangen.