For virksomheder

Hos NGIN matcher vi jeres behov med ingeniørstuderende og -dimittender. Det har vi gjort siden 2016.

Vi er specialister i at lytte til jeres behov og matche det med en konsulent fra vores team eller CV-database. Med flere hundrede kandidater i databasen kan vi hurtigt finde det bedste match til din virksomhed – og har vi ikke kandidaten, bruger vi vores store netværk blandt studerende og dimittender til at finde den rette.

Det er din sikkerhed for, at du hurtigt kommer videre med dit projekt med det rette match. Det hele til konkurrencedygtige priser.

Jeres samarbejdspartner

NGIN har skabt resultater for vores samarbejdspartnere i mere end fem år – og vi kan også gøre det for din virksomhed.

Med vores store CV-database har vi kontakt til mange kandidater og kan hurtigt levere den rette kandidat, så du undgår, at dit projekt går i stå.

Vores grundige rekrutteringsforløb og samarbejde med jer sikrer det perfekte match mellem jer og kandidaten, fordi vi ved, hvor dyrt og tidskrævende fejlrekrutteringer er.

Med NGIN som samarbejdspartner får du fleksibilitet, resultater og konkurrencedygtige priser.

Det tilbyder vi

Junior konsulent

Vores junior konsulenter er studerende, som løser opgaver ved siden af studiet. Alle vores junior konsulenter er tilknyttet en mentor, hvor de har mulighed for sparring på opgaverne. Typisk sidder en junior konsulent på vores kontor i Aarhus eller København.

Konsulent

Vores konsulenter er dimittender, som er ansat fuldtid hos kunden. Konsulenterne er tilknyttet en mentor, som hjælper dem godt i gang med arbejdslivet og sikrer, at du får fuld valuta for pengene. Konsulenterne sidder enten hos kunden eller på vores kontor.

Try&Hire-forløb

Try&Hire-forløb er et rekrutteringsforløb, hvor NGIN matcher virksomhedens behov med en dimittend. Igennem forløbet får virksomheden og kandidaten mulighed for at se hinanden an. Efter forløbet kan virksomheden overtage ansættelsen, hvis der er et match. 

Direkte rekruttering

Ved direkte rekruttering står NGIN for rekrutteringen af en konsulent, som I overtager, når kontrakten er underskrevet.

I får adgang til vores netværk af konsulenter, og vi tager os af processen med ansøgninger, holde samtaler og matche jeres behov med den rette konsulent.

Vores konsulenter har ingen binding...

Når du får en konsulent gennem NGIN, har du altid mulighed for at overtage ansættelsen.

Ikke fordi vi ikke er glade for dem, men sammen med jer kan konsulenten rigtig tage hul på sin karriere. Derfor holder vi ikke på dem, hvis du ønsker at overtage ansættelsen.

Det siger vores kunder

Vi samarbejder med Danmarks bedste

Vil du høre mere?

Bliv ringet op af NGIN og hør, hvordan vores konsulenter kan hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt.