Case

NGIN blev kontaktet af to private iværksættere, som ønskede hjælp til at programmere en robotarm, der er i stand til at betjene eksterne systemer.  

NGIN hjalp med:  

  • Sammenkobling af forskellige systemer til at facilitere automatisk styring via robotarm.  

c

c

c

c


Om projektet

I starten af september satte NGIN en konsulent og to junior konsulenter på opgaven med at programmere en robotarm, som er i stand til at betjene eksterne systemer. løbet af 150 arbejdstimer har juniorkonsulenterne fået hul igennem til koden på applikationen, kodet robotten og udviklet gribeværktøjer til robotten. Slutproduktet blev en funktionel demo, hvor robotarmen betjente det eksterne system, som kunden ønskede betjent. Et videre samarbejde med robotarmen er på tegnebrættet.  


Meget vigtigere erfaring end at stå bag kassen i Netto

Der er ikke langt fra projekt til eksekvering hos NGIN. Når vi lander et projekt, finder vi hurtigt de bedst egnede kompetencer til at løse opgaven – også hvis disse ikke allerede er ansat hos NGIN.  

Da NGIN landede projektet med robotarmen, havde vi ingen ingeniører ansat med speciale i software eller computerteknologi. Men det fik vi hurtigt.  

“Jeg blev kontaktet af NGIN, som havde hørt om mig fra en fælles kontakt. Jeg har været i praktik i CERN i Schweiz som robotingeniør, hvorfor jeg har noget erfaring med robotter. Jeg kom hurtigt til samtale, og blev ansat på projektet, som lød super fedt,” fortæller Victor Norrild, som er færdiguddannet diplomingeniør i softwareteknologi fra AU.  

Men Victor skulle ikke være på projektet alene, hvorfor Jeppe Schildt, som er ingeniørstuderende i computerteknologi på 6. semester AU, også blev ansat.  

“Projektet er spændende, og det er vildt god erfaring. Jeg er glad for at kunne få ansvar i et job, som er sjovt, og som tæller meget mere end at stå bag kassen i Netto, når jeg er færdig,” siger Jeppe Schildt.  

 

Find os

Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal
8000 Aarhus

Følg os