Virksomhedsbesøg hos Nikodan

D. 14. september inviterer NGIN til virksomhedsbesøg hos NIKODAN, hvor du får mulighed for at se bag kulisserne hos en international og moderne maskinfabrik, der sætter fokus på samarbejde, bæredygtighed og udvikling af højkvalitetstransportløsninger.

Læs mere

HVORFOR ER ONBOARDING VIGTIG?

I NGIN ved vi, hvor vigtig onboarding er, og af denne grund har vi introduceret vores eget interne mentorforløb til at sikre en fed og sikker onboarding for alle.

Læs mere

DAGPENGESATSEN ANNO 2023

Den 1. maj 2023 trådte de nye dagpengeregler i kraft. Det betyder ændringer for alle, der er, eller vil blive berørt af dagpengesystemet. Dette gælder også studerende og dimittender inden for ingeniør- og naturvidenskabelige fagområder. Her opsummerer vi, hvad nyuddannede ingeniører og naturvidenskabelige dimittender bør vide.

Læs mere

Kollaborative Robotter

Hos NGIN A/S er vi i samarbejde med produktionsvirksomheder begyndt at udvikle kollaborative robotter, også kendt som Cobots. Cobots har det formål at gøre automatisering nemmere, mens de samtidig er designet til at arbejde i en kollaborative setting med mennesker.

Læs mere

NGIN Fejrer 7 år

I sidste uge kunne NGIN endnu en gang fejre fødselsdag, denne gang 7 år. Det har været syv år med fuld fart på, og sådan en dag giver anledning til refleksion, og vi har derfor kigget lidt tilbage. 

Læs mere