Rekruttering - NGIN

REKRUTTERING

NGIN har Danmarks mest unikke rekrutteringsservice. Vi skaber, i tæt dialog med vores kunder, samarbejde mellem virksomheder og unge, talentfulde ingeniører, der kan indgå i arbejdsprocesser og skabe værdi fra dag ét på jobbet.

NGIN udvikler ingeniørtalenter for dig
Vi er Danmarks mest unikke rekrutteringsvirksomhed. Vi skaber i samarbejde med din virksomhed en kvalificeret ingeniør, der kan indgå i dine arbejdsprocesser, og skabe værdi fra første dag på jobbet.

Gennem et tæt samarbejde med danske virksomheder udvikler vi ingeniørstuderende til virksomhedens behov og organisation. Det gør vi igennem vores talentplatform, NGIN Academy. En platform, der gavner både danske virksomheder, og vores talentfulde studerende. Vores samarbejdspartnere får derved en kvalificeret ingeniør ind i virksomheden, der skaber værdi fra dag et!

Mangler du en konsulent så sikrer NGIN altid en hurtig og nem rekruttering igennem en professionel proces:

REKRUTTERINGSPROCESSEN

Vi er ikke ude af billedet, når konsulenten starter hos jer. Løbende følger vi op på, om I er tilfredse med konsulentens arbejde og står altid til rådighed, hvis I har spørgsmål eller brug for sparring. Ved projektets afslutning overdrager konsulenten projektet til kunden, men vi håber dog, at samarbejder fortsætter, for modsat andre konsulentvirksomheder, så håber NGIN, at vores kunder beholder vores ansatte! Det betyder nemlig, at vi har skabt en succesfuld relation mellem den enkelte konsulent og kunde.

Rekrutteringsprocessens delelementer:

Personlighedsprofil
I NGIN arbejder vi med personlighedsprofiler for at forstå den enkeltes kandidats adfærd, tankegang og arbejdsmetode. Det gør vi for at arbejde kvalificeret med den enkeltes udvikling og matche den studerende eller nyligt dimitterede med de rigtige opgaver og den rigtige kunde.

Personlig Samtale
I NGIN møder vi alle relevante kandidater. Mødet supplerer personens faktuelle data og præsenterer personen bag samt dennes baggrund, kompetencer og udviklingspotentiale. Ved ansættelse er samtalen med til at at få en dybere forståelse for personens adfærd og motivation

Case og/eller IQ test
Ved ansættelsessamtalen i NGIN får kandidaten, hvis relevant, en case eller IQ test, som vedkommende løser inden for en given tid. Det gør vi for at få forstå den enkeltes kompetencer, arbejdsmetode og tankegang. På den måde får vi et indblik i, hvilke type opgaver den enkelte passer til og hvilke områder, som vi skal fokusere på i videreudviklingen af den enkelte kandidat.