Rådgivning i maskinteknik - NGIN

RÅDGIVNING I MASKINTEKNIK

Danske virksomheder lever af at skabe innovative produkter. Vi tilbyder vores kunder muligheden for at få tilknyttet unge talentfulde konsulenter, som ikke i forvejen er præget af “sådan-plejer-vi-at-gøre mentaliteten”.
NGIN løser og varetager projekter på tværs af størrelse og kompleksitet. Vi imødekommer jeres ønsker, uanset type af virksomhed og teknologiske behov. Se eksempler på løsninger vi allerede har udviklet for nogen af vores kunder under vores cases.

Nedenunder ses et udsnit af de opgaver vi løser flest af

KONSTRUKTION- OG MASKINTEGNING
Danske virksomheder lever i dag af at skabe innovative produkter. Vi tilbyder vores mange kunder muligheden for at få tilknyttet unge talentfulde junior konsulenter og konsulenter. Vi tilbyder blandt andet professionel rådgivning og hjælp indenfor konstruktions- og maskintegning, konstruktionsberegninger og produktudvikling.

BEREGNING OG ANALYSE
I tæt samarbejde med vores kunder har vi altid kundens forretning for øje og vurderer den enkelte opgave, og hvilke værktøjer, der er relevante at benytte. Det kan blandt andet være analytiske beregninger og numeriske analyser som Finite Element Method (FEM), men også  normberegninger og beregninger inden for maskinelementer.

PRODUKTUDVIKLING
Når vi arbejder med koncept- og produktudvikling har vi fokus på kundens problemstilling og behov. Med den nyeste viden fra universiteterne får vores kunder de skarpeste ideer fra vores konsulenter. Vi holder teori og praktisk tæt sammen, og med et gennem samarbejde med relevante interessenter skaber vi effektivt prototyper.