Rådgivning i maskinteknik

RÅDGIVNING I MASKINTEKNIK

Danske virksomheder lever af at skabe innovative produkter. Vi tilbyder vores kunder muligheden for, at få tilknyttet unge talentfulde konsulenter, som ikke i forvejen er præget af “sådan-plejer-vi-at-gøre mentaliteten”. Vi kan levere det friske pust, som kan bidrage til at sætte ekstra gang i danske virksomheders innovation.

Nedenfor ses et udsnit af de opgaver vi kan løse.

KONSTRUKTIONS- OG MASKINTEGNING

Danske virksomheder lever af at skabe innovative produkter. Vi tilbyder vores kunder muligheden for at få tilknyttet unge talentfulde konsulenter. Vi tilbyder hjælp indenfor konstruktions- og maskintegning, konstruktionsberegninger og produktudvikling.

BEREGNING OG ANALYSE

I samarbejde med vores kunder vurderer vi den enkelte opgave, og hvilke værktøjer, der er relevante at benytte. Det kan blandt andet være analytiske beregninger og analyser, f. eks. numeriske analyser som Finite Element Method (FEM), men også inden for maskinelementer og normberegninger.

– Statik og styrkelære
– Normberegninger
– Maskinelementer
– FEM

PRODUKT
UDVIKLING

Når vi arbejder med koncept- og produktudvikling har vi fokus på vores kunders problemstillinger og behov. Med den nyeste viden fra universiteterne får vores kunder de skarpeste ideer fra vores medarbejdere. Vi holder teori og praktisk tæt sammen, og med et tæt samarbejde med de relevante interessenter kan vi hurtigt få lavet prototyper mv.