HydraSpecma - NGIN

HydraSpecma

Labview kode til teststand

HydraSpecma søgte en ingeniørstuderende med kompetencer indenfor Labview og National Instruments hardware. I løbet af et døgn havde NGIN rekrutteret en 7. semesters maskiningeniørstuderende, som udover at være hjælpelærer på studiets instrumenteringsfag, havde programmeret robotter gennem flere år. Den studerende blev udstationeret fire dage hos virksomheden i Skjern, hvor vedkommende assisterede med installering af forskellige sensorer og efterfølgende opsætning i Labview.

Resultatet blev en teststand med et brugervenligt frontpanel.

HydraSpecma har ydermere fået en studerende som ambassadør, der kan berette om en Vestjysk virksomhed med ”ekstremt fede opgaver”, som han selv udtrykker det.

“Hos HydraSpecma ønsker vi, at holde os opdateret med den nyeste teknologiske viden. Vi tror på, at dette i kombination med vores store erfaring indenfor hydraulik, kan give løsninger som driver kundernes forretning fremad. Vi valgte derfor, at hyre en ingeniørstuderende gennem NGIN, som kunne bidrage med noget af det nyeste viden fra uddannelsesinstitutionerne. Vi har sat stor pris på NGIN’s fleksibilitet og hurtige respons, som har sikret meget hurtig tilknytning af nye ressourcer til projektet, og som samtidig har hjulpet os med at forøge vores synlighed på uddannelsesinstitutionerne”.

Christoffer Laursen – Afdelingsleder,
HydraSpecma