Cases - NGIN

CASES

Klik på vores kunder og læs mere om, hvordan vi har skabt værdi i de projekter, som vi har været en del af. Måske vi også kan skabe værdi for lige netop dig.

Beumer Group A/S

Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder om afkodning af deres behov og udfordringer, så vi kan matche virksomheden med den bedst kvalificerede kandidat. Se case videoen med Beumer Group A/S.“Og så er de meget agile i forhold til når vi har spidsbelastninger, så kan de med ret kort varsel sørge for, at vi får nogle kvalificerede kandidater“ – Jan Gram, Engineering Director – Airport, Beumer Group A/S.

Fractum ApS

Fractum ønskede at optimere en del af virksomhedens produktionsudstyr, for at nedbringe svejsetiden per enhed. Efter projektrammen var defineret rekrutterede vi en maskiningeniørstuderende på 6. semester, som havde de nødvendige kompetencer til at løse opgaven.

All Shadows Shine

Kunstner Jette Gejl og hendes udsmykning “All Shadows Shine” pryder Niels Bohr Bygningen i Tårn H ved Københavns Universitet – University of Copenhagen. Teamet hos NGIN arbejder normalt med opgaver til industrien – men i dette tilfælde blev beregninger og analyser brugt i en lidt anden kontekst.

DacmaTech A/S

DacmaTech A/S blev præsenteret for NGIN og vores kompetencer gennem den fælles samarbejdspartner, Fractum ApS. DacmaTech ønskede en analyse af hvorvidt de kunne gå fra et 8-kantet til et 6-kantet nav med en given belastning.

HydraSpecma

HydraSpecma søgte en ingeniørstuderende med kompetencer indenfor Labview og National Instruments hardware. I løbet af et døgn havde NGIN rekrutteret en 7. semesters maskiningeniørstuderende, som udover at være hjælpelærer på studiets instrumenteringsfag, havde programmeret robotter gennem flere år.

“Vi har sat stor pris på NGIN’s fleksibilitet og hurtige respons, som har sikret meget hurtig tilknytning af nye ressourcer til projektet, og som samtidig har hjulpet os med at forøge vores synlighed på uddannelsesinstitutionerne”.

Christoffer Laursen – Afdelingsleder, Wind Power,
HydraSpecma

OM NGIN

NGIN er startet af de to maskiningeniører Lasse Wiuff Korsholm og Mads Larsen efter at have oplevet, at flere af deres ingeniør kammerater løbe panden mod muren den dag de skulle søge job. ‘Manglende erfaring’ er den store kæp i hjulet. Det problem satte NGIN sig for at løse, og det blev dermed startskuddet til en virksomhed som drives under et simpelt koncept:

Rekruttér –> Opkvalificér via rådgivning –> Rekruttér