NGIN ÅBNER I AALBORG

Siden 2016 har NGIN oplevet lidt af et vokseværk og med afdelinger i Aarhus og København, kan vi nu byde velkommen til vores nye afdeling i Aalborg.
Med over 70 konsulenter og et samarbejde med over 50 virksomheder åbner vi således i Danmarks 2. bedste studieby, Aalborg. Vores nye afdeling huser på nuværende tidspunkt 3 konsulenter, der allerede er i fuld gang med arbejdet. 

De studerende og Aalborg

Med et pulserende byliv og mange spændende uddannelser er Aalborg det perfekte match med NGIN. Aalborg er særdeles gode til at bygge broer mellem studiet og erhvervslivet. Mange af byens uddannelsesinstitutioner har tiltag som bl.a. samarbejdsprojekter og praktikforløb med erhvervslivet, som er med til at skabe denne sammenhæng mellem universiteterne og de studerendes fremtidige job. Et mål som NGIN spejler sig meget i. NGIN blev etableret i 2016 af maskiningeniørerne Lasse W. Korsholm og Mads B. Larsen for netop at bygge denne bro mellem ingeniøruddannelserne og virksomhederne. Vi har således valgt at åbne vores nye afdeling i Aalborg, da vi ser stort potentiale i byen og derfor gerne vil være med til at skabe en god overgang fra studie til arbejdsmarked, når man som studerende bliver færdiguddannet. På den måde kan NGIN være med til at hjælpe de studerende på ingeniøruddannelserne med skabe et godt netværk, og forfølge deres karrieremuligheder.  

Aalborg og NGIN

Som en by med en bred vifte af virksomheder ser NGIN ligeledes Aalborg som værende det perfekte sted til at åbne dørene for en ny afdeling. Hos NGIN matcher vi virksomhedens behov med naturvidenskabelige studerende og -dimittender. Det er således vores mål at være bindeleddet mellem den enkelte virksomhed og den rigtige konsulent, som vi har gjort i mere end 5 år.

Som ansvarlig for vores ny Aalborg afdeling byder vi Tina S. Trolle velkommen til NGIN Teamet. Tina er uddannet biolog med interesse for bæredygtighed og har de sidste 2,5 år arbejdet inden for LCA (life cycle assesment) med fokus på consequential LCA. Her arbejde hun med at sætte tal på bæredygtig for at gøre det mere konkret for kunden og samtidigt sætte baren for hvor man som virksomhed er, som vil give midlerne til at sætte kursen for, hvor man skal hen. Tina ser som vores direktører Lasse og Mads stort potentiale i Aalborg.  
 

Vi håber på at byde jer alle velkommen til NGIN Aalborg!

 

Adressen:

GrowAa

C. A. Olesensgade 4

9000 Aalborg