NGIN FEJRER 7 ÅR

I sidste uge kunne NGIN endnu en gang fejre fødselsdag, denne gang 7 år. Det har været syv år med fuld fart på, og sådan en dag giver anledning til refleksion, og vi har derfor kigget lidt tilbage. 

Siden 2016 har vi haft over 100 ingeniørstuderende og dimittender igennem NGIN. De har til sammen leveret hele 79.986 konsulenttimer!

Vi har udviklet os meget siden 2016 og er i dag en etableret konsulentvirksomhed med en bred vifte af kunder og konsulenter inden for forskellige tekniske discipliner. De første år bestod NGIN udelukkende af juniorkonsulenter, studerende, inden for maskinteknik. Men som tiden gik efterspurgte flere kunder fuldtidskonsulenter, dimittender, og senere hen udvidede vi også til nye retninger. Men vi ser stadig frem til at byde mange flere velkommen i fremtiden!

Vi er stolte af vores teams kompetencer og evner til at levere værdifulde løsninger til vores kunder. I samarbejde med vores kunder har vi løst en lang række komplekse opgaver og projekter, og vi er altid klar til nye udfordringer.  

Vi tror på, at vores fortsatte succes skyldes vores evne til at tiltrække og fastholde de dygtigste konsulenter og samarbejde med ambitiøse kunder, der har mod på at udfordre og udvikle sig selv og deres virksomheder.

 

Som tiden er gået, har vi haft over 100 talenter gennem NGIN. Hvis I er nysgerrige på at se, hvilken baggrund de har haft, så tag et kig her:

Diplom eller Civil

Ansættelse

Uddannelse

Uddannelsessted

NGIN Tidslinje

Fra rookie til superstjerne

Siden Lasse og Mads fik idéen om at stifte NGIN over en billig flaske whisky og dårlig cola, har vi haft vokseværk.

Gennem årene har vi haft mange fantastiske talenter, der har bidraget til succesfulde projekter, og vi har udvidet vores ekspertise inden for det naturvidenskabelige område. 

Som det seneste har NGIN oplevet endnu en ny vækst og udvidet vores forretningsområde med fokus på automation, og vi har nu også begyndt at udvikle kollaborative robotter, også kendt som cobots.

For at muliggøre denne udvikling har vi set os nødsaget til at flytte til større lokaler med plads til produktion af vores kollaborative robotter. Fra juli kan I finde os i Ecopark i Aarhus.