Peter Skyum - NGIN

Peter Skyum, kandidatstuderende i teknologibaseret forretningsudvikling på AU i Herning og specialeskrivende hos NGIN

Jeg vil stærkt anbefale at joine NGIN. Det er et firma, der tænker anderledes og rusker lidt op i hele den konsulentbranche, man er vant til. NGIN gør tingene på deres måde. Det giver en masse ansvar og spændende muligheder for studerende og dimittender, som man måske ikke ville få andre steder”.

Hvad er din baggrund?
Jeg har en bachelor i maskinteknik og læser nu en kandidat i teknologibaseret forretningsudvikling. Det fede ved maskiningeniøruddannelsen er, at den kobler praktisk og akademisk viden – på den måde, synes jeg, at den giver nogle fede kompetencer. Jeg valgte den fordi teknologi og maskiner altid har interesseret mig, og matematik og fysik var nogle af de fag, som jeg var glad for i folkeskolen og i gymnasiet. Jeg skiftede kandidat, fordi jeg synes, at den lød spændende og koblingen mellem forretning og teknologi synes jeg klæder mig godt på til et fremtidigt arbejdsliv.

Hvordan startede din NGIN rejse?
Jeg kender en tidligere NGIN konsulent om fulgte derfor NGIN lidt på sidelinjen. Da jeg skulle finde specialeemne skrev jeg til NGIN’s direktør, Lasse, som har den samme uddannelsesmæssige baggrund som jeg, for at høre om han lå inde med nogle relevante projekter. Og det gjorde han heldigvis. Jeg skriver nu speciale i samarbejde med HydraSpecma om brugen af industrielle 3D print.

Hvordan er det at være en del af NGIN?
Det har været super fedt at møde op på kontoret under specialeforløbet. At komme ned og føle at man ’møder ind på arbejde’ har gjort, at jeg har været mere struktureret omkring forløbet, og har haft mulighed for sparring med de kompetencer, som befandt sig på kontoret. Derudover har det været super hyggeligt at sidde dernede, der er en fantastisk stemning på kontoret med godt humør over hele linjen. Så alt i alt har jeg været rigtig glad for at sidde dernede – indtil Coronaen kom og ændrede det hele lidt 😉

Hvad er dit bedste råd til andre studerende, som ønsker et specialesamarbejde?
Mit bedste råd for specialesamarbejder med NGIN er nok, at man først og fremmest ikke skal tøve med at tage fat i NGIN . Som konsulenthus har NGIN et bredt netværk, det betyder, at der kan være projekter i alle afskygninger, som bare venter på det rigtige match. Og husk, at det er DIT speciale, så du kan stadig forme det, som det passer, samtidig med, at du faktisk tilfører vigtig og brugbar viden til det firma, du samarbejder med.

Jeg vil stærkt anbefale at joine NGIN, det kan både være et specialesamarbejde, som praktikant, studentermedhjælper eller som dimittend. Det er et firma, der tænker anderledes og rusker lidt op i hele den konsulentbranche, man er vant til. NGIN gør tingene på deres måde. Det giver en masse ansvar og spændende opgaver for studerende og dimittender, som man måske ikke ville få andre steder. Og så bliver man en del af et super fedt fællesskab med godt humør og et drive for at udvikle sig dag for dag!