Beumer Group A/S

Beumer Group A/S

Det perfekte match

Beumer Group A/S er en global leverandør af transportsystemer og i efteråret 2018 stod virksomhedens danske afdeling overfor et øget aktivitetsniveau. På den baggrund indledte Beumer Group A/S og NGIN A/S et samarbejde, hvor NGIN skulle levere én fuldtidskonsulent og én juniorkonsulent til henholdsvis lufthavnsdivisionen og Documentation & Standardization Tools.

Siden efteråret 2018 har Beumer Group A/S konstant haft én eller flere NGIN-konsulenter tilknyttet forskellige projekter – og i foråret 2019 resulterede det gode match mellem en af NGIN’s konsulenter og Beumer Group A/S med en rekruttering.

Det er altid en fornøjelse at miste en konsulent til en kunde, det betyder at vi har skabt en god relation mellem en ung ingeniør og kunden. Det er hvad NGIN arbejder for hver dag.

Teknisk datavask til ERP-system

NGIN’s juniorkonsulenter har siden efteråret 2018 assisteret Beumer Group A/S’ dokumentationsafdeling med teknisk datavask. Vores juniorkonsulenter har, med afsæt i deres igangværende ingeniøruddannelse, fremragende forudsætninger for at kunne kategorisere og validere eksisterende teknisk data op imod virksomhedens fastsatte kriterier.

NGIN’s fleksible setup gør det muligt for Beumer Group A/S’ afdelinger at op- og nedskalere projektet ift. projektets deadline – til stor gavn for afdelingen.